Osto- ja toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot löytyvät täältä

Avaa kaikki Close all

Ostoehdot

Kun teet ostoksen, hyväksyt ostoehtomme ja syntyy sitova sopimus Glen Dimplex Nordic AS:n ja asiakkaan välillä. Huomaa, että ostoehdot voivat muuttua, joten sinun tulee lukea ne aina kun teet ostoja Glen Dimplex Nordic AS:stä.

Osapuolet:

1. Myyjä:

Yrityksen tiedot:

Yrityksen nimi: Glen Dimplex Nordic AS

Yhteisö tunnus: 964 169 969 MVA

SE 502069654701

Postiosoite: Wessels veg 63, 7502 Stjørdal, Norge

Puhelin +47 74 82 91 00 (Maanantai -Perjantai: 09:00 - 17:00)

Sähköposti ordre@glendimplex.no

 

2. Ostaja:

Ostaja on kuluttaja, joka tekee tilauksen ja sitä kutsutaan ostaja/ostajaksi.

Hinta

Kaikki verkkokaupassa luetellut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Meillä ei ole piilokustannuksia, ja ostohetkellä ilmoitettu hinta sisältää alv:n, laskutusmaksun ja toimituskulut. Myynnissä EU: n alueella ruotsalainen ALV maksetaan (25%), koska verkkokauppamme sijaitsee Ruotsissa.

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ja hintavirheisiin tuotteissamme.

Huomaa, että tarjoukset koskevat niin pitkälle kuin varasto riittää ja/tai markkinoinnin ilmoittaman määräajan puitteissa. Pidätämme oikeuden tehdä virheitä inventaariossamme. Jos meiltä puuttuu jokin tilaamistasi tavaroista, lähetämme varastossa olevat tavarat ja hyvitämme puuttuvat tuotteet tai perumme tilauksen.

Tuotetiedot

Tietoja tuotteista löydät verkkokaupasta, kunkin tuotteen alta.

Sopimusehdot

Sopimus sitoo molempia osapuolia, kun ostaja on lähettänyt tilauksensa myyjälle.

Sopimus ei kuitenkaan ole sitova, jos myyjän tarjouksessa on kirjoitusvirhe tai kirjoitusvirhe on verkkokaupan tilausratkaisussa tai ostajan tilauksessa, ja toinen osapuoli tajusi tai hänen olisi pitänyt ymmärtää tällainen virhe. Esimerkiksi, jos tuotteella ei ole hintaa.

Maksaminen

Voimme taata turvallisen kaupan ja maksamisen verkkokaupassamme.

Kun teet ostoksia Glen Dimplex Nordic AS:ssä, maksun käsittelee DIBS, joka on turvallinen sähköinen maksuratkaisu Visalle ja Mastercardille/ Eurocardille. Kaikki korttitiedot tallennetaan korttiyhtiöiden määräysten mukaisesti.

Kun ostat Visan tai Mastercardin kautta, maksu suoritetaan aina ennen kuin lähetämme sinulle tavarat. Kun olemme vastaanottaneet maksun, tilaus välitetään varastoomme pakkaamista ja lähettämistä varten.

3D Secure - vielä turvallisempi maksu Internetissä

3D Secure on yhteinen maksun turvallisuusstandardi Internetissä VISA (Verified by Visa) ja MasterCard (SecureCode)

Mikä on 3D Secure?

3D Secure (vahvistettu VISA:lla ja MasterCard SecureCode) on turvaratkaisu, jota VISA ja MasterCard käyttävät kortin haltijan tunnistamiseen ostettaessa Internetissä. 3D Securesta on tullut kortinhaltijoiden tapa tehdä Internet-kaupasta entistä turvallisempi.

Miten maksat 3D Securella?

Jos kortin myöntäjä käyttää 3D Securea lisäturvatarkistuksena maksaessasi, näet erillisen sivun, johon syötät koodin tunnuslukulaitteesta tai salasanasta (BankID). Tämä viestintä suoritetaan sinun ja pankin välillä, emmekä näe antamaasi salasanaa tai koodia

Toimitustavat

Lähetämme toimitukset MyPack:in (Postnord) välityksellä ja toimitusvahvistus lähetetään normaalisti sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä.

Jos tilaustasi ei voida jakaa postilaatikkoon, se lähetetään lähimpään postitoimistoon. Saat sitten noutolähetteen postitse tai ilmoituksen tekstiviestillä.

Toimitus sisältyy kaikkiin hintoihin.

Normaali toimitusaika: 3-5 arkipäivää tilauksen vahvistamisesta

Toimitus ja toimituksen viivästyminen

Nopea toimitus on ensisijainen tavoitteemme! Teemme parhaamme toimittaaksemme mahdollisimman nopeasti kaikkina aikoina. Toimitusaika on yleensä 3-5 työpäivää, mutta voi myös olla tapauksia, joissa kestää 5-7 työpäivää tuotteen toimittamiseksi määränpäähän.

Huomaathan, että pidätämme oikeuden viivästyksiin Glen Dimplex Nordic AS:n tai PostNordin suuren kysynnän aikana. Enimmäistoimitusaika on 3 viikkoa tilauksen suorittamisesta. Jos tilaustasi ei ole toimitettu kyseisen ajan kuluessa, sinulla asiakkaana on oikeus peruuttaa osto veloituksetta, ellei toisin ole sovittu.

Jos et ole saanut toimitustasi 5 viikon kuluessa, olet asiakkaana vastuussa siitä, että ilmoitat siitä meille viimeistään 5 viikon kuluessa tilausvahvistuksestasi. Muuten tilauksesi katsotaan toimitetuksi tämän määräajan kuluttua.

Toimituksen virhevastuu

Tavaroiden vastuu siirtyy ostajalle, kun hän on vastaanottanut tavarat. Myyjä vastaa tavaroista, kunnes ne toimitetaan ostajalle

Henkilötiedot

Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.