Nobø Concept

Kattava ratkaisu älykkääseen lämmitykseen

Nykyaikainen kokonaisjärjestelmä pohjoisiin oloihin

Nobø Concept on sähkölämmityksen kokonaisjärjestelmä kodin lämmityksen hallintaan. Laadukkaat sähkölämmittimet, monipuoliset lattialämmityksen vaihtoehdot, älykkäät termostaatit ja kätevät lisävarusteet kuten ikkuna-anturi Nobø Sense toimivat kaikki yhdessä pitäen huolen mukavuudesta ja säästävät lisäksi rahaa.

Tämä kaikki on mahdollista kiinteästi verkkoon kytketyn Nobø Hub -järjestelmän ansiosta. Sen ansiosta Nobø-tuotteet toimivat yhteistyössä ja etäohjaus sekä säännöllisten viikko-ohjelmointien asetukset onnistuvat helposti. Lämmitykset hallinta on vain muutaman klikkauksen päässä helppokäyttöisen Nobø Energy Control -sovelluksen ansiosta.

down arrow

4. Nobø Sense

5. Nobø Front Sähkölämmittimet

6. Nobø Top Sähkölämmittimet

7. Clip On Glass

8. NUM Lämpömatto

9. NUC Lämmityskaapeli

10. NUF Lämmityskalvo

11. Nobø NTB-2R

12. Poistoilmapuhallin

Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.

Hallitse laitteitasi

Nobo Energy Control -sovelluksen avulla voit asettaa lämmitysohjelmia ja hallita kotisi lämpöä suoraan matkapuhelimelta tai tablet-laitteelta.

Nobø – tekniikan edelläkävijä

Nobø-sähkölämmittimet ovat ansainneet lukuisia voittoja sähkölämmittimien testeissä Norjassa. Nobø on yli 100 vuoden kokemuksella sähköisen lämmityksen ja lämmityksenohjauksen johtava toimija.

Nobø Concept on helpoin tapa varmistaa kodin lämmitykseen kuuluvien lämmittimien saumaton yhteistoiminta. Nobø ei kuitenkaan tyydy tähänkään. Nobø Energy Control -sovellus on helppokäyttöinen ja sen avulla esimerkiksi viikko-ohjelmien asettaminen sujuu hetkessä. Tämän avulla voi säästää jopa 25 prosenttia lämmityskuluissa tekemättä kompromissia mukavuuden suhteen.

Kodin tai loma-asunnon lämmityksen etäohjaus tuo elämään sekä mukavuutta että joustavuutta. Jos esimerkiksi työpäivä päättyy odotettua aikaisemmin, voit sovelluksen avulla laittaa lämmityksen päälle suunniteltua aikaisemmin. Yllättävä lähtö loma-asunnolle ei aiheuta myöskään ongelmia; sovelluksen avulla voit lämmittää koko rakennuksen tai vain halutut alueet. Joistakin kilpailijoista poiketen Nobø Hub toimii myös verkkoyhteyden ollessa poikki ja noudattaa silloin asetettua viikko-ohjelmaa.

Nobø on luonut sähköisen lämmityksen kokonaisjärjestelmän, mikä sisältää sähkölämmittimet, lattialämmityksen, älykkäät termostaatit sekä pieniä yksityiskohtia kuten Nobø Sense -anturit. Kaikkien komponenttien toimiessa yhdessä voit olla varma, että kodissasi on markkinoiden paras sähkölämmitysjärjestelmä.

Täysi hallinta testivoittaja-tuotteilla

Testivoittajana tunnettu Nobø Energy Control -ohjausjärjestelmä yhdistää sähkölämmittimet ja lattialämmityksen ennenkokemattomalla tavalla, mutta toki lämmitysjärjestelmän synkronointi onnistuu myös ilman sovelluksen käyttöä. Alueiden hallinta onnistuu helposti suoraan NTB-2R huonetermostaatilla, Nobø Switch -ohituskytkimellä tai NCU-ohjausyksiköllä. Kaikki kytketyt lämmittimet reagoivat käskyyn ja synkronoituvat annettuihin asetuksiin.

Nobø Concept antaa sinun hallita!