Baderomsvifter med tidløst design og moderne funksjoner

Kylpyhuoneen poistoilmapuhaltimet

Kylpyhuoneen poistoilmapuhaltimet Nobø NHTR ja NHTS sopivat ajattoman tyylinsä ansiosta kaikkiin kylpyhuoneisiin. Kosteusantureilla varustettuna puhaltimet käynnistyvät automaattisesti ilmankosteuden saavuttaessa esiasetetun tason, ja ajastimella puhaltimen voi helposti asettaa jälkikäynnin toimimaan 30 sekunnin ja 30 minuutin välille.

Helppo asennus ja hiljainen toiminta

Nobø-poistoilmapuhaltimissa on hiljainen moottori, korkealaatuinen kuulalaakerointi ja korkeallakin puhallusnopeudella hiljaiseksi suunnitellut tuulettimen siivet häiritsevän äänen välttämiseksi. Seinäkanavassa olevilla siivekkeillä vähennetään ilmavirran pyörteilyä ja kokonaisuuteen kuuluu luonnollisesti myös vedon pysäyttävä takavedonestin. Kaksi nopeusaluetta tarjoavat optimaalisen ilmanvaihdon sekä pienissä että isoissa kylpyhuoneissa.

Asennus on nopea ja helppo Quick Fit -kiinnikkeillä, ja myös erityisen suuret kaapeliaukot helpottavat asennusta. NHTS-mallissa on neliön muotoinen etuosa ja NHTR:ssä puolestaan pyöreä. Etuosien liittämiseen ei tarvitse mitään työkaluja.