Med mer enn 20 millioner solgte panelovner er Nobø en markedsleder i bransjen og ekspert på oppvarming.

Nobø-sähkölämmittimissä

Yli 100 vuoden historian omaava Nobø tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisista sähkölämmittimistään. Maailmanlaajuisesti Nobø on myynyt yli 20 miljoonaa sähkölämmitintä ja on todellinen sähköisen lämmittämisen asiantuntija.

De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.

Pohjoisiin oloihin tehdyt sähkölämmittimet

Pohjoisen kylmä ja jatkuvasti muuttuva sää on haastava ympäristö lämmittämiselle. Tiukan testauksen ja laajan kokemuksen avulla varmistamme meidän sähkölämmittimien selviytyvän näistäkin haasteista. Tästä syystä Nobø-sähkölämmittimet ovat täydellinen valinta kaikkiin huoneisiin.

 

Nobø-sähkölämmittimissä on markkinoiden tarkin termostaatti. Tämän ansiosta asetettua sisälämpötilaa on mahdollista ylläpitää myös ulkolämpötilan muuttuessa yllättäen. Matalamman laatutason sähkölämmittimet eivät huomaa muutoksia yhtä tarkasti, eivätkä pysty ylläpitämään lämpöä yhtä tarkasti kuin mukavuuden varmistavat Nobø-sähkölämmittimet.

Nobø Top Panelovn med rene flater og myke hjørner er moderne skandinavisk design

Viimeisintä tyyliä ja toiminnallisuutta

Perinteinen Nobø Front ja moderni pohjoismaista tyyliä tarjoava Nobø Top sopivat kaikkiin koteihin, mutta tarjolla on myös helppo tapa päivittää ilmettä. Innovatiivinen Clip On Glass -lasilevy muuttaa Nobø Top -sähkölämmittimet tyylipuhtaaksi sisustuselementiksi. Antrasiitin harmaana, Valkoisena ja Retrosinisenä tarjolla oleva Clip On Glass on loistava tapa päivittää kodin ilmettä.

 

Nobø Top ja Nobø Front -sähkölämmittimien valmiustilan virrankulutus on alle 0,5 W, minkä ansiosta ne ovat markkinoiden energiatehokkaimpia tuotteita. Tarjolla on viisi erilaista ohjausyksikköä vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Itsenäisissä ohjausyksiköissä on mukautuva käynnistys ja viikko-ajastin perinteisille lämmittimille, kun taas keskitetyt ohjausyksiköt toimivat palkitun Nobo Hub -järjestelmän kautta yhtenä kokonaisuutena.

 

NCU-ohjausyksiköillä varustetut Nobø-sähkölämmittimet täyttävät EU:ssa käytössä olevan energiatehokkuutta koskevan EcoDesign-direktiivin. Etäohjatuissa yksiköissä täytyy käyttää Nobø Hub -järjestelmää direktiivin täyttämiseksi.