Gulvvarmeproduktene fra Nobø er familievennlige, rene produkter som leverer komfortabel og vedlikeholdsfri varme.

 

Nobø-lattialämmitys

Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC
Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC
Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC

Modernia lattialämmitysteknologiaa

Nobø-lattialämmitysratkaisut ovat perheystävällisiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat mukavan ja luotettavan lämmityksen. Kotitalouksien sähkölämmityksen johtavana toimijana Nobø tarjoaa korkealaatuiset tuotteet sekä lattialämmityksessä että seinille asennettavissa tuotteissa.

Lattialämmitys on näkymätön ja huoltovapaa vaihtoehto. Tarjoamme Nobø-lattialämmitystuotteille 20 vuoden takuun.

Vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen

Nobø:n valikoimasta löydät lämmitysratkaisun kaikille lämmitettäville lattioille. NUM-lämpökaapelimatto on paras ratkaisu betonilattioilla kuten kylpyhuoneisiin, keittiöihin, olohuoneisiin, kellareihin jne. NUF-lämpökalvo puolestaan sopii käytettäväksi puu-, vinyyli- ja laminaattilattioilla. NUC-lämmityskaapelia käytetään tyypillisestä samoilla betonilattioilla ja matalarakenteisilla lattioilla kuin NUM-lämpökaapelimattoa, mutta NUC tarjoaa joustavuutta viemäröintien ympärillä sekä epäsäännöllisen muotoisissa huoneissa. Sitä voidaan käyttää myös ulkotiloissa portaissa, kävelyväylillä sekä -liuskoilla.

Käytä NTB-2R-yhdistelmätermostaattia kytkeäksesi lattialämmitys Nobø Consept -järjestelmään, ja hallinnoi kotisi lämmitystä tämän kautta.

Yli sadan vuoden kokemus sähkölämmityksestä takaa Nobø-tuotteiden turvallisuuden ja mukavuuden myös haastavissa pohjoisissa olosuhteissa.

UUTISET! 4mm Lämmityskaapeli nyt saatavana!

Esittelemme ylpeästi 4mm Lämmitykskaapelimme. Lue lisää tästä tuotteesta