Nobø Energy Control ohjausjärjestelmän langattomat laitteet

Helppo sovellus ja nykyaikaista teknologiaa

Nobø Hub

Nobø Concept ja siihen liitetyt laitteet luovat sähkölämmityksen kokonaisuuden, joka on suunniteltu vähentämään energiankulutusta mukavuudesta tinkimättä. Nobø Hub on järjestelmän sydän, joka keskustelee saumattomasti sähkölämmittimien ja lattialämmitysjärjestelmien kanssa tarjotakseen helpon ja miellyttävän lämmönhallinnan kotiisi.

 

nobo switch

Nobø Switch

Nobo Energy Control -sovellus tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle mahdollisuuden hallita helposti kodin lämmitystä. Esiasetetuista viikko-ohjelmista poikkeamisen voi tehdä joko sovelluksen kautta tai suoraan Nobø Switch –ohituskytkimellä. Kytkin on langattomasti yhteydessä Nobø Hub -yksikön kanssa, ja aluekohtaisten lämpötilojen lukeminen onnistuu suoraan sovelluksesta.

Lisätietoja

Sense_noBG
Sense_noBG
Sense_noBG

Nobø Sense

Sähkölämmittimet asennetaan usein ikkunoiden alapuolelle. Huonetta tuuletettaessa kylmä ilma virtaa lämmittimen yli, mikä aiheuttaa normaalisti lämmittimen kytkeytymisen päällä. Tämän voi kuitenkin välttää Nobø Sense -anturilla, joka tunnistaa ikkunan tai oven avaamisen ja asettaa sähkölämmityksen automaattisesti pakkasvahtitilaan energian ja rahan säästämiseksi.

 

 

ntb 2R

Nobø NTB 2R

NTB-2R on selkeällä näytöllä varustettu helppokäyttöinen yhdistelmätermostaatti, joka mahdollistaa lämpötilan säätämisen myös sovelluksen kautta. NTB-2R on saatavilla valkoisena ja mustana.

Lisätietoja

Nobø Hubin kanssa käytettävät NCU-radio-ohjausyksiköt

Sähkölämmittimille tarkoitetutu Nobø- ohjausyksiköt NCU 2R, NCU 1R ja NCU ER sopivat sekä Nobø Front että Nobø Top -sähkölämmittimille. Valitsemalla näistä omaan käyttöösi sopivan vaihtoehdon varmistat saavasi markkinoiden parhaan sähkölämmistysjärjestelmän.

NCU-2R

 

ncu2r

NCU-1R

 

ncu1r

NCU-ER

 

ncuer
nobo energy control app

Nobø Energy Control App

Sovelluksen avulla hallitset määritettyjä alueita tai yksittäisiä lämmityslaitteita. Täydellinen ratkaisu jokaiseen kotiin ja loma-asuntoon.

Lisätietoja