Nobø Energy Control – täydellinen lämmönohjausjärjestelmä

Varmestyringssystem via appen Nobø Energy Control

Kotien lämmityksen energiatehokkuuden ajattelu on tulevaisuutta. Nobø on kehittänyt markkinoiden parhaan sähkölämmityksen ohjausjärjestelmän ja Nobø Energy Control -sovelluksen sen ohjaamiseen.  

Nobø on energiatehokkaiden tuotteiden ja palveluiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Toimitamme sähkölämmitysratkaisuja koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Päätuotteitamme ovat sähkölämmittimet ja lattialämmitystuotteet. Valikoimamme ydin on kuitenkin Nobø Hub, joka liittää kaikki sähkölaitteet langattomasti yhdeksi ekosysteemiksi. Nobø Energy Control -sovelluksella lämmityskokonaisuutta voi hallita matkapuhelimen kautta ja välttää sähkön tuhlaamista.

Viisi syytä valita älykäs lämmönohjaus
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control

Miksi Nobø Energy Control -sovellus kannattaa hankkia?

Käyttäjäystävällisyys on tärkeimpiä ominaisuuksia kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmönohjausjärjestelmää valittaessa. Nobøn älykkäät sähkölämmittimet nousivat Norjassa marraskuussa 2018 testivoittajiksi. Siitä on kiittäminen ainutlaatuista ja helppokäyttöistä Nobø Energy Control -sovellusta, jota koko perhe voi käyttää.

– Sovellusta on lähdetty kehittämään nimenomaan koko perheen käyttöön, Nobøn tuotepäällikkö Arne Hoseth kertoo. Sovelluksella voi määrittää lämmitysvyöhykkeitä ja asettaa niille säännöllisen viikko-ohjelman sen mukaan, miten taloa tai vapaa-ajan asuntoa käytetään. Lämpötilaa voidaan esimerkiksi laskea yöksi, ja aamulla herätessä käytettävät tilat ovat jälleen mukavan lämpöisiä. Muutosten tekeminen tarvittaessa on helppoa: siihen riittää säännöllisen viikko-ohjelman ohittaminen, jos päättää vaikkapa lähteä mökille hetken mielijohteesta.

– Olemme kyllä onnistuneet työssämme, jos tek.no-tekniikkasivustossa kirjoitetaan, että viikko-ohjelmaa on mahdoton olla tajuamatta ja että sen käyttö sujuu kaikkein teknologiapelkoisimmiltakin käyttäjiltä, Arne Hoseth myhäilee. – Ajattelemme aina asiakkaan parasta. Jos asunnossa esimerkiksi on jo ennestään sähköinen lattialämmitys, siihen voi liittää Nobø NTB 2R -lattialämmitystermostaatin ja yhdistää sen järjestelmään. Asentamiseen tarvitaan sähköalan ammattilaista, ja sen jälkeen voit ohjata koko lämmitysjärjestelmää Nobø Energy Control -sovelluksella.