Käyttöehdot

Avaa kaikki Close all

Yleistä

Tässä osassa (yhdessä siinä tarkoitettujen asiakirjojen kanssa) kerrotaan käyttöehdot, joita voit käyttää verkkosivustollamme. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin alat käyttää sivustoa. Käyttämällä sivustollemme ilmoitat hyväksyväsi nämä käyttöehdot ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä sivustoamme.

Nimen- ja kotipaikkamme tiedot ovat :
Glen Dimplex Nordic AS, Wessels veg 63, 7502 Stjørdal , Norja

Orgnr : 964 169 969  

Momsnummer: SE 502069654701   

Kun tällä sivustolla käytetään sanoja "me", "me" tai "meidän", tämä viittaa Glen Dimplex Nordic AS: ään . Kun tällä sivustolla käytetään sanaa "sinä" tai "sinun" , tämä tarkoittaa henkilöä, joka vierailee sivustolla.

Verkkosivun sisältö

Pyrimme kaikkiin kohtuullisiin pyrkimyksiin varmistaaksemme, että tällä sivustolla olevat tiedot ja materiaalit ovat oikeita sisällyttämishetkellä, mutta milloin tahansa voi olla epätarkkuuksia, puutteita tai tietoja, jotka eivät ole ajan tasalla. Emme ota vastuuta tämän sivuston tietojen väärinkäytöstä . Meillä on jatkuvan parantamisen politiikka, ja varaamme siksi oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos mittaukset esitetään , niiden on annettava vain koko.

Pyrimme päivittämään sivustollemme säännöllisesti, ja voimme muuttaa sisältöä milloin tahansa. Jos tarve syntyy, voimme keskeyttää pääsyn sivuillemme tai sulkea sen määräämättömäksi ajaksi.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Olemme kaikkien sivustoomme ja sen julkaisemassa aineistoissa olevien immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija. Näitä teoksia suojaavat tekijänoikeuslait ja sopimukset ympäri maailmaa . Kaikki nämä oikeudet pidätetään.

Voit tulostaa yhden kopion ja ladata otteita miltä tahansa sivustollamme sivuilta henkilökohtaista käyttöä varten ja voit kiinnittää organisaatiosi muiden huomion sivustollemme julkaistuun materiaaliin. Materiaalien paperi- tai digitaalikopioita, jotka olet tulostanut tai ladannut millään tavalla, ei saa muokata, eikä niitä saa käyttää kuvioita, valokuvia, video-, ääni- tai sekvenssejä tai mitään grafiikkaa erillään mukana olevasta tekstistä.

Sivumme materiaalin laatijoiden asema on aina tunnustettava .

Et saa käyttää mitään osaa sivustollamme olevista materiaaleista kaupallisiin tarkoituksiin ilman, että olemme saaneet lupaa meiltä tai lisenssinantajiltamme .
Jos rikoit näitä käyttöehtoja, sinun oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa heti, ja sinun on valintasi mukaan palautettava tai tuhottava kaikki kopiosi tekemästäsi materiaalista.

Meidän Vastuu

Materiaalia näytetä sivustolla annetaan ilman takuita, ehtoja tai takuita sen oikeellisuutta.
 

Lain sallimissa rajoissa me, muut yritysryhmämme jäsenet ja meihin yhteydessä olevat kolmannet osapuolet nimenomaisesti suljetaan pois:
- kaikki ehdot, takuut ja muut ehdot, jotka muutoin saattavat johtaa lakiin, yhteislakiin tai pääomalakiin;
- Vastuu kaikista suorista, epäsuorista tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista, jotka käyttäjälle on aiheutunut sivustollemme tai sivuston, siihen linkitettyjen verkkosivustojen ja niiden materiaalien käytön, käyttämättömyyden tai tulosten yhteydessä lähetetty siihen, mukaan lukien (a) tulojen tai tulojen menetys; b) liiketoiminnan menetys; c) voittojen tai sopimusten menetys; d) odotettavissa olevien säästöjen menetys; e) tietojen menettäminen; f) liikearvon menetys; ja g) tuhlattuna hallinto- tai toimistoaikana aiheutuneen väärinkäytön (myös huolimattomuuden), sopimuksen rikkomisen tai muuten, jopa ennakoitavissa olevana, edellyttäen, että tämä ehto ei estä aineellisen omaisuuden tai muun omaisuuden menettämistä tai vahingoittamista koskevia vaatimuksia korvausvaatimukset välittömästä taloudellisesta tappiosta, eikä niitä ole suljettu mihinkään muuhun edellä mainittuun luokkaan.

Tämä ei vaikuta vastuuseemme kuolemasta tai henkilövahinkoista, jotka johtuvat laiminlyönnistämme, eikä vastuumme vilpillisestä väärinkäytöstä tai väärien tietojen esittämisestä peruskysymyksessä, eikä mihinkään muuhun vastuuseen, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa sovellettavan lain nojalla.

Yksityisyyden

Your yksityisyyden yksilönä ja asiakkaana on meille tärkeä ja kerättyjä tietoja käytetään mukaisesti tietosuojakäytäntömme. Sivustomme avulla suostut tällaiseen käsittelyyn ja takaat, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita.

Virukset, hakkerointi ja muut rikokset

Et saa väärinkäyttää sivustoamme tuomalla tietoisesti viruksia, troijalaisia , matoja, logiikkapommeja tai muuta haitallista tai teknisesti haitallista materiaalia. Et saa yrittää päästä luvattomasti sivustoomme, palvelimelle, johon sivustomme on tallennettu, tai mihinkään palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan, joka on kytketty sivustoomme. Et saa hyökätä sivustollemme palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kautta.

Rikkomalla tätä säännöstä tekisit rikoksen. Ilmoitamme kaikista tällaisista rikkomuksista asiaankuuluville lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Tällaisen loukkauksen tapauksessa oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa heti.

Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä, viruksista tai muusta teknisesti haitallisesta aineistosta, joka voi saastuttaa tietokoneesi laitteita, tietokoneohjelmia, tietoja tai muuta omaista materiaalia sivustosi käytön tai sinun minkä tahansa siihen lähetetyn materiaalin tai siihen linkitetyn verkkosivuston lataaminen.

Linkit Vuodesta Sivustomme

Jos Verkkosivuilla on linkkejä muille sivuille ja resurssit kolmansien osapuolten tarjoamista, nämä linkit on tarkoitettu oman vain tiedoksi. Meillä ei ole hallintaa näiden sivustojen tai resurssien sisällöstä, emmekä ole vastuussa niistä tai mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka saattavat johtua siitä, että käytät niitä.

Laki ja lainkäyttövalta

Kaikkia sopimuksia, jotka teidän ja meidän välillämme tehdään Norjassa, pidetään kaikissa suhteissa Norjan lain säännösten mukaisesti.

Yhteydenotto meihin

Jos haluat ottaa yhteyttä meihin jostain syystä, ota meihin e meidän yhteydenottolomakettamme