NUCS-lattialämmityskaapelit

Energiatehokas ja mutkaton ratkaisu

Mukavuutta juuri sinulle

Sähköinen lattialämmitys vie kodin mukavuuden uudelle tasolle. Sähköisellä lattialämmityksellä huoneen lämpötila saadaan erittäin tasaiseksi, ja sen lämpötilan säätely on helpompaa ja tarkempaa kuin vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän.

Nobøn uusi NUCS-saneerauskaapeli tekee lämmittämisestä entisestäkin tehokkaampaa, sillä ohut kaapeli mahdollistaa asennuksen lähelle lattiapintaa. Näin kaikki lämpö saadaan hyötykäyttöön, eikä lämpöenergiaa hukata lämmittämällä paksua betonivalua.

Ketterä ja helppo asentaa eri kohteisiin

Kevyt ja ohut NUCS-lattialämmityskaapeli on kehitetty erityisesti moderneille ohutrakenteisille betonilattioille sekä tasoitevaluissa kipsilevylattioille saneeraus- ja uudisrakentamiskohteissa.

Täysin pyöreä ja halkaisijaltaan vain 4 millin irtokaapeli on helppo käsitellä ja se asettuu kätevästi monimuotoisiinkin tiloihin. Nobø NUCS-kaapeli on pakattu kelalle, joka helpottaa asennusta mille tahansa alustalle. Kaapelia on saatavilla kahdella eri maksimiteholla – 10 W/m ja 18 W/m. Kaikkien NUCS-lämmityskaapeleiden takuuaika on 15 vuotta.

Yksilöllistä mukavuutta

Kun NUCS-kaapelin yhdistää Nobøn termostaattiin, jokainen perheenjäsen voi helposti hallita kodin lämmitystä suoraan termostaatista tai Nobø Energy Control -sovelluksen avulla etänä.

Lämmityksen nopea reagointikyky tuo lisämukavuutta ja yksilöllisyyttä lämmityksen säätöön. Älykkään lämmönohjauksen avulla valitset itse, mitä huoneita lämmitetään milloinkin. Voit laskea kotisi lämpötilaa yöksi, työpäiväsi ajaksi tai matkoilla ollessasi ja silti palata mukavan lämpöiseen kotiin. Näin voi säästää jopa 25 prosenttia lämmityskuluissa tekemättä kuitenkaan kompromissia mukavuuden suhteen.