Nobø ohjaa kaikkea lämmitystä yhdestä pisteestä

Nobøn lämmönohjausjärjestelmä on markkinoiden paras. Norjalainen tek.no-tekniikkasivusto valitsi sen testivoittajaksi.* Nobø Energy Control -sovelluksella voit hallita lämmitystä helposti matkapuhelimella. Sovellus on intuitiivinen ja koko perheen käyttöön soveltuva.

Sovelluksellamme voi ohjata sähkölämmittimiä ja sähkökäyttöistä lattialämmitystä. Sillä voi asettaa energiaa säästäviä lämmitysohjelmia ja säädellä lämpötiloja tarpeen mukaan niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin. Nobø Top -sähkölämmitinten muotoilu sulautuu luontevasti seinään, ja Clip On Glass -lasilevyllä niiden ilmettä voi muuttaa käden käänteessä.

*Tek.no-sivuston testitulos marraskuulta 2018

illustrasjon av hus med Nobø
illustrasjon av hus med Nobø
illustrasjon av hus med Nobø

Mistä on kyse?

Älykkäät tuotteemme: Nobø Energy Control -sovelluksen (1) ja Nobø Hubin (2) avulla voit yhdistää kaikki sähkölämmityksen osat matkapuhelimeesi. Nobø Top -sähkölämmittimissä on myös älykkäät termostaatit (3).

Nobø Switch -seinäkytkimellä (4) voit muuttaa valitun ohjelman vyöhykkeiden asetuksia nopeasti ilman sovellusta. Nobø Sense -ikkuna-anturi (5) kytkee lämmityksen peruslämmölle, kun ikkuna avataan, ja säästää siten sähköä. Clip On Glass (6) on tyylikäs lasilevy, joka on saatavana kolmessa trendivärissä. Sen pystyy asentamaan viidessä sekunnissa ilman työkaluja. NTB 2R (7 ja 8) on lattialämmitystermostaatti, jonka voi yhdistää Nobø Hubiin sähkökäyttöisen lattialämmityksen tyypistä riippumatta. Termostaatin asentaminen on sähköalan ammattilaisen tehtävä. 

Tarjoamme lattialämmitystuotteita (9, 10 ja 11) myös uudisasennuksia varten. Voit tiedustella tuotteita sähköasentajaltasi.

phone

 

Nobø Energy Control -sovelluksella on helppo asettaa viikko-ohjelmia. Eri vyöhykkeille voi valita niiden käytön mukaiset lämpötilat seuraavista vaihtoehdoista mukavuus, eko, poissa tai pois päältä.

 

Miksi Nobø Energy Control?

  • Voit liittää sähkölämmittimet ja sähkökäyttöisen lattialämmitykseen samaan ohjausjärjestelmään
  • Voit yhdistää sähkölämmittimet Nobø Hubiin itse ja parittaa ne mobiilisovelluksen kanssa
  • Voit jakaa asuntosi eri lämmitysvyöhykkeisiin ja ohjata niitä kaikkia yhdestä pisteestä
  • Nobø Energy Control toimii yhtä hyvin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin