Viisi syytä valita älykäs lämmönohjaus

Hytte
Kun voit ohjata lämpötiloja matkapuhelimella, sinua odottaa keskellä talveakin mukavan lämmin loma-asunto. Samalla vältät putkien jäätymiset ja mahdolliset vesivauriot. Mökkielämän täytyy olla mukavaa ja yksinkertaista. Nobø Energy Controlin avulla mukavuus nousee uudelle tasolle.

– Useimmat asiakkaamme, jotka tiedustelevat meiltä älykästä lämmönohjausratkaisua vapaa-ajan asunnolle, haluaisivat saapua valmiiksi lämmitetylle mökille perjantai-iltana, kertoo tuotepäällikkö Arne Hoseth Nobøstä, joka on Pohjoismaiden johtavia sähkölämmityksen ohjausratkaisujen toimittajia. 

Me suositelemme vapaa-ajan asuntoihin sähkölämmitykselle tarkoitettua Nobø Energy Control -sovellusta, jolla voi ohjata kaikkea lämmitystä.

– Käytettyään älykästä lämmönohjausta jonkin aikaa suurin osa huomaa, että siitä on paljon enemmän hyötyä kuin he uskoivatkaan.

Miksi valita älykäs lämmönohjaus vapaa-ajan asunnolle – tuotepäällikön viisi perustetta:

1. Mökki on lämmin jo saapuessasi

Pitkän työviikon ja puuduttavan ajomatkan jälkeen saavut mökillesi myöhään hyisenä tammikuisena iltana. Silloin ihaninta on päästä heittäytymään sohvalle – ilman toppavaatteita.

– Nobø Energy Control -mobiilisovelluksella voit laittaa lämmöt helposti päälle pari tuntia ennen matkaan lähtöä.

2. Helppo asentaa itse

 

Nobøn sähkölämmittimet on tehty Pohjolan karuihin ilmasto-oloihin, joissa lämpötilat vaihtelevat usein ja talvet ovat kylmiä. Vaihtelut korostuvat erityisesti pohjoisen vapaa-ajan asunnoilla.

– Järjestelmä on helppo asentaa ja yhtä helppo saada paritettua mobiilisovelluksen kanssa, Arne Hoseth kertoo.

Asenna sähkölämmittimet ja yhdistä Nobø Hub mökin internetverkkoon.

Lataa Nobø Energy Control -sovellus matkapuhelimeesi,

liitä Nobø Hub haluamiisi sähkölämmittimiin ja ala ohjata niitä mistä päin maailmaa tahansa.

Vinkki! Onko sinulla vanhastaan lattialämmitys? Sähköasentaja voi liittää siihen helposti
Nobø NTB 2R -lattialämmitystermostaatin, ja silloin myös lattialämmityksen voi liittää Nobø Energy Control -ohjaukseen. Kysy tarjousta valtuutetulta sähköasentajaltasi.

Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control
Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control
Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control

3. Täysi hallinta matkapuhelimesta käsin

Tähän asti vapaa-ajan asunnon lämmityksen on voinut kytkeä päälle esimerkiksi puhelinsoitolla. Nykyaikainen ratkaisu puolestaan toimii vapaa-ajan asunnon internetyhteyden kautta.

– Ratkaisullamme voi tehdä muutakin kuin vain laittaa patterin päälle. Sillä voi ohjata useita sähkölämmittimiä ja säädellä siten myös eri huoneiden lämpötilaa. Jos mökiltä puuttuu internetyhteys, ohjaaminen onnistuu myös mobiililaajakaistan ja reittimen avulla, tuotepäällikkö selostaa.

Kaikkea ohjataan helppokäyttöisellä Nobø Energy Control -sovelluksella. Sillä voi

  • asettaa viikko-ohjelmia
  • luoda lämmitysvyöhykkeitä
  • kauko-ohjata vapaa-ajan asunnon lämmitystä omasta olinpaikasta riippumatta.

4. Aina oikea lämpötila

Ulkoilman lämpötilavaihtelut vaikeuttavat sopivan sisälämpötilan löytämistä. Kun ulkona kylmenee, sähkölämmittimiä säädetään sisällä suuremmalle, ja hetken päästä pitääkin ehkä jo olla tuulettamassa.

– Tämä on tyypillinen tilanne monilla kesämökeillä, joilla on vanhat sähkölämmittimet. Siksi kannattaa sijoittaa niin sanotusti älykkäisiin sähkölämmittimiin, jotka ”oppivat” ympäristöstään ja pitävät lämpötilan vakaana. Nobøn sähkölämmitinten mukana saat samalla markkinoiden tarkimmat termostaatit.

5. Rahaa säästyy!

Älykäs lämmönohjaus auttaa välttämään energian tuhlausta ja pitämään sisälämpötilan silti miellyttävän lämpöisenä. Valitset itse, mitä huoneita tai vyöhykkeitä lämmitetään milloinkin, ja voit vaikkapa laskea kotisi lämpötilaa yön ajaksi. Tyhjillään olevassa vapaa-ajan asunnossa voi pitää päällä matalaa peruslämpöä putkien jäätymisen estämiseksi.

– Kokemuksemme mukaan älykkään lämmönohjausjärjestelmän avulla voi säästää lämmityskuluissa jopa 25 prosenttia, Nobøn tuotepäällikkö Arne Hoseth kertoo.